• Contact:
  • +40 761 104997

Firma noastră a fost înființată în anul 1993, iar din 1999 ne-am profilat pe producția de mobilier tapițat. În acest sector ne-am dezvoltat de la microîntreprindere la întreprindere mică, fiind astăzi la nivelul de întreprindere mijlocie. Evoluția noastră rapidă s-a datorat motto-ului nostru pus în practică: calitate și accesibilitate. Pe o piață în care erau oferite fie produse ieftine dar cu calitate slabă, fie produse bune, dar la un preț pe care nu mulți și-l permiteau, am încercat să umplem golul pentru ca în primul rând dumneavoastră, clienții noștri, să fiți cei câștigați.

Pentru ca să nu construim pe temeliile puse de alții, eforturile noastre s-au îndreptat și în direcția creației de modele proprii, originale, pe care le-am înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci – OSIM. Dispunem de un bogat sortiment pentru îmbrăcămintea produselor tapițate: materiale țesute (panzeturi rezistente la murdarie), plușuri, electroplușuri, piele ecologică și piele naturală, oferit într-o mare varietate cromatică și de modele. Astfel producem: canapea cu 1, 2 sau 3 locuri, canapea in “L”, fotoliu, bancheta, bancheta colt, minihol, pat, pat dublu, agripina, sofa, coltare precum si orice alt model pe care il identificati si vi-l doriti. Materialele de ansamblare sunt lemnul masiv si subansamblele metalice de legatura, precum si placaj, pal, arcuri, chingi, burete etc.

Livrăm beneficiarilor noștri produsele comandate de către aceștia cu referință la produs, tipul, respectiv modelul industrial, îmbrăcat cu materialul dorit, răspunzand astfel într-un mod cât mai exact cerințelor lor. Un factor care ne menține eficiența maximă este faptul că producția pe care o realizăm se bazează numai pe comenzi ferme de la beneficiarii noștri, fiind exclusă fabricația pe stoc.

Comenzile

Onorarea comenzilor se face în interval de:

  • o săptămână, sau
  • maxim două săptămâni (în plin sezon: septembrie-decembrie)

Livrarea către beneficiar se face numai cu asigurarea mijloacelor de plată (CEC, BO, OP vizat de banca, cash), la termen de 30-45 de zile, în funcție de perioada din an, respectiv primul semestru – 45 de zile, semestrul doi – 30 de zile.

Condiții și termeni de execuție

  • Asigurăm garanție legală produselor noastre
  • Oferim prețuri atractive în raport de calitate / preț
  • Executăm modele industriale proprii înregistrate la OSIM
  • La cererea clientului executăm şi comenzi speciale